Om oss

Veøy AS Region Sør er en del av transportselskapet Veøy AS med hovedkontor på Åndalsnes. Region Sør har sitt hovedkontor i Kristiansand og avdelinger i Stavanger, Bergen og Stokke i Vestfold. Vi utfører ulike typer transport for næringslivet.

Målet vårt er å være riktig samarbeidspartner til våre kunder, med ulike behov. Ved å tilby flekisible transportløsninger fremstår Veøy AS Region Sør som det naturlige valget for kunder som stiller høye krav til kvalitet, effektivitet og lønnsomhet.

Veøy AS Region Sør består av fagfolk med lang erfaring fra bransjen. Fordi vi kjenner markedet godt, vet vi til enhver tid hva våre kunder forventer av oss. Vi gir våre kunder nødvendig sikkerhet, kvalitet og effektivitet ved forsendelser og håndetering av alle typer gods. Med stor kapasitet på vekt og volum, kan vi skreddersy optimale løsninger tilpasset kundens behov.

Vi legger stor vekt på å kvalitetsikre våre tjenester i forhold til bransjekrav, miljøhensyn og kundens forventinger. Kompetanse, trygghet og punktlighet er derfor vår oppskrift på suksess. Vi tar våre kunder på alvor! Dette innebærer ikke bare å tilby de beste løsningene - vi skal samtitig holde tidsfrister, yte god service og imøtekomme andre kundekrav.